Tack och lov för tradera

Dagens temperatur är -13 grader. Men det verkar snålt ute fastän det är varmare. Behöver inte ur idag men i morgon måste jag.
Tova kom lagom till middagen i går. Hon hade varit på handbollsträning och var här tills Pernilla slutade jobba vid niotiden. När hon farit hem såg jag dansarna. Victor och Karen åkte ut vilket var väntat efter juryns bedömning. Fr o m nästa vecka är det bara tittarna som bestämmer. Och tittarna röstar med hjärtat och det förstår jag. Jag gör detsamma.

Just nu är det Roger Qvarnström på P4 Norrbotten. Han spelar bra musik, mycket sextiotal. Ibland lyssnar jag på andra stationer som Radio P4 Västerbotten eller Radio P4 Örebro. Man kan ju lyssna på Webben. Minns när jag bodde i Örebro, lyssnade jag alltid på P4 Örebro. När jag sen flyttade hit upp blev jag besviken på P4 Norrbotten, men dom har blivit bättre. Det jag inte gillar är dom finska och samiska programmen. Jag kan ju inte dom språken så då knäpper jag av radion eller ändrar station.

Köttsoppa på burk blir det i dag till lunch. Jag har haft en burk i kylen länge men nu ska vi äta upp den. Till middag gör jag en pytt på pannbiff, bacon, grönsaker och potatis. Det får duga, sen är det nog tomt i kylen. Såg ett program på TV en kväll där dom lagade Sheperd´s Pie och då blev jag sugen på det. Kom ihåg så länge sen jag gjorde det. En ganska enkel mat som är god. För att vara ett recept från England är det gott. Annars gillar jag inte engelsk mat. Bläh! Bara en massa puddingar och inälvor.

Jag var in på Tradera i går och hittade boken som jag sökt. Andrew Taylors "Främlingars dom". Den fanns där och ingen hade lagt ett bud på den, så jag la ett bud. Den 12:e får jag veta om jag fick den. Frakten är ju ganska dyr  (52 kr), men jag vill så gärna läsa den och biblioteket har den inte. Hoppas jag får den.

Visst är det fantastiskt med datorer. Behöver man nåt går man bara in och googlar så hittar man det. Man kan även läsa böcker på webben. Men jag gillar ju att ligga och läsa så jag vill ha en bok att hålla i.

Mitt ben är mycket bättre, har inte så ont längre och jag får sova på nätterna. Guld! Jag ska väl kolla nåt på TV i kväll, kanske "Antikrundan". I morgon ska jag tvätta kl.13 och sen på affären. Tänk att det är fredag i morgon igen. Ungefär en vecka till OS börjar. Få se vilka tider det är utsändning? Är det förmiddagar eller nätter? Har ingen aning. Men det ger sig väl. Nu ska jag snart börja med lunchen. Ha en skön torsdag så hörs vi i morgon.
Hej då vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0