Semlor idag

-18 grader, önskar att det blir varmare. Har just ätit frukost och före det blev mitt ben omlagt. Just nu känns det skönt. Har fått mer antibiotika så nu kanske det läker ordentligt. Längtar tills jag kan bada i bassängen igen.

I går blev det ingen medalj för Sverige. Men kanske det ljusnar idag och det blir nån medalj. Visserligen blev Anna Olsson fyra i sprinten igår och det är inte dåligt. Men på ett OS är det bara medaljer som räknas.

Tova var här och pysslade igår. Gjorde tygtryck på en duk som hennes mormor ska få i födelsedagspresent. Hon ska göra klar den i kväll. Själv stickade jag på den nya tröjan och sen såg jag på TV, från OS och dansarna på femman. Nästa vecka är det ju final för dansarna och min favorit, Russel, är kvar. Spännande blir det.

När jag har skrivit i bloggen ska jag göra en deg till semlor. Hade inte tänkt baka semlor men man kan ju ändra sig. Hemgjorda semlor är godare än köpta och framför allt billigare. I helgen tror jag att jag ska baka matbröd. Det var länge sen men jag tror jag ska göra det hädanefter. Vi äter ju mycket soppa till lunch och det är gott med ett hembakt bröd till.  

I morgon skiner nog solen då det är löningsdag. Ska ta en tur till Kupan och kolla om dom har nåt som jag kan ha användning för, kanske ett bakbord.  I morse hörde jag på radion att småfåglarna ratar talgbollarna. Ja det är faktiskt sant. Dom sista bollarna jag satte ut låter dom vara. Säkert nåt fel på dom. Ä väl lika bra att slänga bort dom. 

Ingen bok ännu. Va less jag blir. Imorgon måste jag skaffa nåt att läsa, ska kolla på Kupan. Ja nu har jag inget mer att förtälja denna dag. Bäst att sätta igång med baket. Ha det så bar govänner! Hörs i morgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0