Tova 10 år

Idag är det Tovas fördelsedag. Ja egentligen är det den 29:e, men den dagen existerar ju bara vart fjärde år, så hon firas i dag. Ja tiden går fort. Tycker inte det var länge sen hon föddes och nu blir hon tio år.

                                        
-10 grader och ingen sol idag. Men det är skönt att det inte är så kallt. Hade börjat misströsta om att det någonsin skulle bli varmare ute. Över en månad har det varit under 20 grader. Men i morgon är vi inne i mars månad. En månad med takdropp och sol tror jag. Blir det så kommer jag att vara ute mycket. Sitta i solen på min rullator och bara njuta.

På TV i går kväll såg jag damernas tremil. Det var spännande fastän ingen svensk kom på pallen. La mig sen när det var slut. Däremot fick André Myhrer en bronspeng i slalom. Det var ju inte så vanligt direkt men skoj för honom.
 Har sovit gott i natt som jag nästan alltid gör. På morgonen har jag läst en stund och sen fikat. Ska snart leta fram ett recept på baguetter som jag tänkte baka innan lunch. Gör grönsakssoppa och då är det gott med hembakt bröd till.

Ikväll ser jag herrarnas femmil. Synd bara att det är masstart. Jag gillar hellre när det är distansstart, dvs att dom startar med trettio sekunders mellanrum. Tycker det är mer spännande. Sen är det slut på OS. Nästan skönt också att få återgå till det vanliga livet. Med sport på helgerna. I morgon börjar "Hem till gården" igen. Det var länge sedan jag såg det. Kommer inte ihåg hur det slutade sist. Men det ger sig väl. Nu är det tid till att leta fram receptet och börja baka.
Ha nu en bra söndag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0