Fettisdagen

Känns trött i dag. Var det för att jag tog ut mig på OS igår. Skämt åsido, alla har väl hört om vad som hände i Kanada. Fantastiska tjejer och killar Sverige har. Man blir stolt.

Idag har vi -14 grader och jag tror solen kommer fram snart. Jag tycker att livet leker när man ser hur vackert det är ute samt att våren kommer snart. Jag längtar till jag kan sitta ute på balkongen. Undrar om Kupan har några amplar som jag kan hänga på balkongen. På fredag är det ju löningsdag så då ska jag kolla där hur det ser ut på den fronten.

I dag händer väl ingenting. På TV är det ju OS. Det är skidskytte, jaktstart både damer och herrar bland annat. Jag har inga förväntningar där så jag tror jag sätter på femman kl.21 och ser dansarna. Vill gärna se dom, så jag ser sporten  när det är reklam. Innan hinner jag se damernas skidskytte så det är bara herrarnas jag missar.

Just nu ska jag koka potatis som jag ska steka till lunch. Sen ska jag ta hand om mina krukväxter. Jag har bara tre stycken. Så det ska jag väl orka. I sovrummet vill jag inte ha några krukväxter, där har jag sidenrosor. Pga att jag bara har tre blomkrukor så blir det att jag sköter dom oftare. Det blir ju inte så jobbigt att göra det. Ni hör vilken latmask jag är. I alla fall när det gäller städning och sånt. Roligare kan man ju ha.

Ingen bok ännu och inte ett knyst från säljaren. Det är säkert att när boken kommer (om den gör det) ska jag ligga en hel dag och bara läsa. Låter härligt, eller hur?

Fettisdag är det idag. Jag har faktiskt ätit en semla i år. Idag blir det nog inte om inte nån kommer hit och ger mig en. Tycker det är så dyrt, mer än 10 kronor styck. När jag var yngre var jag helt tokig i semlor. Då åt jag dem med varm mjölk. Men nu gör det mig detsamma. Äter hellre en apelsin. Kommer ihåg Wienersemlorna, dom ser man aldrig numera. Det var ju mera som en bakelse som man åt till kaffet. Gjort på wienerdeg. Var nog 30 år sen jag såg en sist.

Nu är det hög tid att jag är lite nyttig. Ni ska ha det så bra så hör jag av mig i morgon. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0