Rostat bröd med citronmarmelad

-17 grader denna morgon. Jocke var mitt nattfrämmande i natt också. Jag läste en stund på kvällen och såg "Veckans brott". Sen var den kvällen över och nu har jag rostat bröd och satt citronmarmelad på. Det var gott med nåt annat till frukost, om än det inte är så nyttigt. I dag är Matte ledig så det blir blomkålssoppa till lunch. Sen måste jag på Ica och handla nåt till middag. Vad vet jag inte.
 
SAIK fick sig två poäng efter straffar igår. Oscar far till Göteborg till nyår för att spela i en cup. Det tycker han nog är kul. 

I kväll börjar en ny mini-serie på ettan. En engelsk serie i tre delar "Den förlorade dottern". Jag ska se den. Trevor Eve spelar huvudrollen. Ni vet han i "Mördare okänd". Jag gillar engelska serier.

Annars vet jag inte vad jag gör. Hinner jag nåt mer. Jocke har fixat ett ordbehandlingsprogram åt mig, så nu har jag börjat skriva lite från mitt liv. Jag hade ju inget sånt program på nya datorn, men nu är det bara att köra på.

Jag kollade i förgår om det var nåt ljusare i fönstren i huset där jag bor. Lite mer ljus var det allt, men bara lite. Det kanske är så att folk tycker det är dyrt med el. Eller att dom ska spara på resurserna. Inte vet jag varför det är så mörkt här på denna del av gatan.

Nu ska jag göra nåt nyttigare än sitta vid datorn. Vi får hoppas att vi kan höras i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0