Stressigt

Idag -19 grader. Jag sov till 9.50, så jag missade hela "Mannheimer & Tengby" för första gången på länge. Igår hann jag inte skriva nån blogg. Var så inne i stickningen och vinterstudion, med både sprint och skidskytte. Och så matlagning förstås. Gjorde en sparrissoppa till lunch med vitlöksbaguetter till. Till middag blev det kalops och potatis. Matte var ju ledig så det blev riktiga måltider denna dag. Är inne på socka nummer två nu, så här går det undan. Att dessa bäddsockor är så roliga att sticka är en gåta och fort går det också.

Nu först ska jag äta frukost. Limpa med mjukost på tillsammans med kaffe. Efter det ska jag duscha och sen sätta på TV-n och titta på vintersport. Sticka också förstås. Till lunch tror jag att det blir spagetti och korv. Helt enkelt för att det går fortast.

Ska tänka på Alec idag när han har dansuppvisning. Skulle gärna ha varit där och sett. SAIK spöade AIK i går i hockey. Dom kämpar på. Oscar spelade 6-6 mot Björklöven. Ibra Kadabra fortsätter att sköta sig.

Såg en film på fyran igår kväll efter Pluras dag. Det var "Shooter" med Mark Wahlberg. En riktigt dödarfilm. Tur jag har ett korsord att gömma mig bakom.

Jag ska tvätta klockan 13 så jag ska sluta skriva nu. Annars blir det lite stressigt, om jag ska hinna allt. Hoppas på ert överseende. Hoppas Isabel tar ett kort på dansaren idag och skickar till mig. Ha det bra alla i vinterland. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0