Drar ihop sig mot nyår

Gud hör bön. Bara -12 idag. Bäst man knatar iväg till Ica och fyller på förråden, för vi ska väl inte tro att kylan ger sig denna vinter. Känns i alla fall skönt att få gå ut i friska luften.

Men först ska jag koka räksoppa till lunch. Matte kommer med brödet. Ska också laga middag idag. Har inte bestämt än vad det blir. Kanske nåt av julskinkan. Har även kvar bruna bönor, prinskorv och Janssons. Bara välja och vraka.

Mössan är klar och jag ska slå in den och skicka den idag. Beställde en födelsedagspresent till Isabel igår. Hon fyller år den 13 januari, 26 blir hon stora damen. Tiden går fort, alldeles för fort.

Såg i AB idag om hon som hade dött av anorexi. Såg en bild på henne och hon såg hemsk ut. Konstig sjukdom detta. Är hellre tjock än så mager. Läste också om idioterna som var terrorister i Danmark. En del har väl inget innanför pannbenet.

Ska visst vara derby i kväll mellan Lule och mina pojkar (SAIK). Är det i Luleå så kan jag tänka mig att luften är hatisk. Men kan tänka mig att Skelefteåklacken lägger sordin på stämningen. Dom är ju inte så hatiska utan mera roliga. Heja SAIK!

Oscar reser till Göteborg i morgon för att spela en cup. Håller mina tummar för dom. Ska börja sticka på den gul-svarta mössan idag. Då kan jag inte hålla tummarna förrän i morgon. Dom spelar väl första matchen på lördag så jag hinner.

Nu ska jag planera vad jag ska handla idag. Sen börja med soppan. Vi får höras mer i morgon. Ikväll blir tummarna hållna för mina favoriter. Går nog bra tror jag. Fast dom har ju reducerat lag pga juniorVM.
 Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0