Mindre värk idag

-16 grader idag men nu har man ju börjat vänja sig med kylan så jag tar nog en tur till Konsum och köper garn. Har börjat på ett par bäddsockor till Alec´s snälla farmor. Tänkte att han ska ge henne dom. Dom är rosa-gröna-cerisfärgade. Började på dom igår när det var skidskytte för herrar. Gick inget bra för dom svenska herrarna. Tror dom frös för mycket. Gick bättre för de norska killarna. Dom är väl inte så frusna av sig.
                          
                               
Har nu hittat en bild på en mössa jag nämnde igår. Typ en sån mössa menade jag. I södra Sverige ser man den mycket nu för tiden. Jag har bara sett den på TV och i tidningar. Här i byn har jag inte sett nån. Jag skulle kunna tänka mig ha en sån. Men nu är jag inte ute så mycket och förresten är dom ganska dyra. Jag har kastat några såna mössor under årens lopp. På sjuttiotalet var dom moderna.

Så var det då fredag igen. Håll med om att veckorna bara rusar iväg. Om tio dagar är det Lucia och sen dags för guldsprutan igen. Nästa fredag är det Nobeldagen och jag är då inte bjuden som vanligt. Tur att jag slipper gå på detta. Tänk er att sitta vid bordet på Nobelfesten i timmar och höra på en massa svammel. Jag kan ju tänka mig att resa på mig efter denna middag. Stel till tusen skulle jag nog behöva hjälp därifrån. Och sen köerna till toaletten. Skönt att vara hemma där man får resa sig när man vill och har toa bara några steg ifrån en.

Jag får äta ensam idag också och nog går det bra. Men vet inte vad. Ikväll blir det väl TV. "På spåret" eller"Idol" är frågan. Har inte bestämt mig än. Ska köpa en ny ÅR så det blir i alla fall korsord. På sexan kl.22 visar dom "Spartacus"-Blod och sand. Jag brukar ju se det så jag gör det ikväll också.

Nu är det dags för den obligatoriska duschen. Det är ju skidskytte på TV kl.17.10. Det ser jag nog tillsammans med stickningen. Har mindre värk idag, peppar-peppar.

Ha en bra fredag och hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0