Oj vad kallt det är

-37 grader när jag steg upp men nu bara -33. Nu är jag less på denna kyla. SAIK fick bara 1 poäng mot Linköping i går, då dom förlorade straffläggningen. Bra i alla fall. Lule vann ju över bottenlaget och tog tillbaka serieledningen. Gör inget, det är långt kvar. Kul i alla fall för Lulespelarna, skit för deras äckliga klack, som bara hatar och hatar.

Stickade igår så jag är på slutet nu på mössan. Det var längre dit än jag trodde. Få se om jag fortsätter idag, jag har lite ont i vänster pekfinger, vill inte försämra det så jag sitter där med hela handen i värk. Kanske jag syr i stället. Ska göra några dukar som jag ska måla på. Min presentgömma är snart tom. Därför ska jag lägga upp ett nytt lager. Jag kan i alla fall lova att jag inte ska gå ut idag, i kylan.

Snart blir det duschen och sen tvättstugan. Matte kommer till middag idag. Gör korvgryta med fläskkorv. Värmande och gott. I kväll börjar en ny amerikansk serie på ettan. "The pacific" heter den och handlar om andra världskriget. Serien är i tio delar. Sen visar ettan en svensk film "Storm", som är en thriller. Kanske jag ser den också.

Har inget speciellt att skriva om idag. Att polisen har tagit en man i huset bredvid detta hus, med bombattirialjer och hembränningsgrejer, är väl inget att skriva om. Ja mögligtvis detta med att han kunde göra en bomb. Hembränning är väl inget nytt för en norrbottning. Fråga Eskefeurat? 

Ha det bra och hej då! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0