Annandagen

Känns som om det är blida idag. Bara -11 just nu. Har suttit och surfat runt nu och hittade ett snyggt runt köksbord med fyra snygga stolar på blocket. Blev sugen på detta. Finns i Mörön utanför Luleå. Pris 600 kronor. Men det är ju svårt att få hem. Men man kan ju drömma i alla fall.

Ica har öppet idag så jag ska dit efter ett. Men innan dess ska jag göra köttfärssås till lasagnen, som jag gör till middagen. Matte jobbar idag så han kommer inte. Men nån kommer väl får jag hoppas. 

Såg lite på TV igår kväll. Bl a första delen av två med Rolf Lassgård, "Den fördömde" och en julkonsert från Danmark. Sen skulle jag se en gammal västern med Clintan, men var för trött. Så det blev sängen istället. Måste i alla fall se fortsättningen på "Den fördömde" ikväll. Tvåan visar en dokumentär "Kapten Nemos barn" innan och den ser jag. Senare på kvällen visar ettan "Härifrån till evigheten". En gammal klassiker som jag nog ser. Fast på sexan är det då "Den gode, den onde, den fule" med Clintan, även den en klassiker. Få se vad det blir.

Har kollat på symaskinen lite och jag ska köpa tråd idag. Har en massa trådrullar i allehanda färger, men det är gamla såna och tråd är en färskvara. Gammal tråd går sönder. Därför köper jag ny tråd, jag tror Ica har svart och vit tråd. Får börja med det. I morgon sätter jag nog igång med syendet. 

Nu ska jag sätta igång med köttfärssåsen och sen blir det väl utgång. Fortfarande jul, annandagen är väl en svensk uppfinning. Ha en bra dag. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0