Värkande leder

Efter att i går kväll ha -30 grader är det bara -18 nu. Så trist det är när man inte får andas ut och kunna vara ute pga kylan som aldrig tar slut. Tycker det är trist då t ex Isabel inte kan komma. Jag har ju ingen motorvärmare och om inte bilen startar är det svårt att starta den. Det är ju så mycket elektroniskt numera i dom nya bilarna. Var enklare förr då man kunde använda startkablar t ex. Ja vad vet jag?

Ska på Konsum idag för att använda mina rabattkuponger jag fått i brevlådan. Bl a på kaffe och ost. Sen får jag handla på Ica imorgon. Jag känner mig helt slut i mina leder fastän jag fått sprutan. Har tagit två värktabletter bara för att orka sitta upp. Va less jag blir. Blir nog inget julstäda för mig i år. Tror nog att julen blir ändå utan mitt städ. Har inte orkat göra nån frukost än. Får vänta en stund.

Ska i alla fall  göra en broccolisoppa till lunch. Sen tar jag nog en färdtjänst till affären. I går kväll såg jag en Wallanderfilm, "Mastermind". Jag hade den i min låda. Det var allt jag gjorde igår kväll. Nu ska jag göra nåt annat än sitta här och skriva. Kanske en kopp java.
Vi hörs så hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0