Lucia

-25 grader idag. Ska det aldrig bli varmare innan jul. Nu är det Lucia denna dag. Men jag har inte sett nån sån dam. Kanske jag kan se en Lucia på kvällen i TV. Ser hellre en samling småbarn än ett Luciatåg med välsjungande damer och herrar. Det sistnämnda är så tråkigt.

Ska till VC och lämna prover kl. 13 och sen till Ica och handla lite skaffning. Så efter jag har skrivit detta ska jag in i duschen och klä mig och iväg ut i kylan.

Kanske det blir så att jag flyttar till Luleå i vår. Jag har ju kommit på plats i kön hos Lulebo för en lägenhet. Hade inte tänkt flytta dit men min nuvarande hyresvärd gjorde valet lätt. Inte kan jag ha en hyresvärd som påstår att jag ska rensa mina avlopp själv m.m. Jag har inte råd att ta hit en rörmokare som hjälper mig. Lika bra att flytta då. Halva styrkan av mina barn är ju i Luleå, så då kan jag ju få hjälp av dem. Och på Lulebo rensar dom avlopp.

Matte kommer på middag i dag. Kanske jag steker korv med lök och kokar potatis till. Gjorde ju fläskpannkaka till middag igår och vi äter upp resten av den i morgon.  Det är ju inte lön förrän nästa måndag så det gäller att hålla i börsen tills då. 

Annars är allt som vanligt och jag har snart löst färdigt alla korsord i ÅR som jag köpte i fredags. Det är bara att hålla ut. Ingen stickning har jag på gång heller. Kanske lika bra att krypa ner i sängen och ligga där tills jul. Skulle kanske vara skönt.  Men skämt åsido jag får väl hitta på nåt. Ska be Pernilla ta med sig symaskinen när dom kommer nästa gång. Skulle behöva laga lite kläder samt sy om lite. Då har jag ju lite att göra också. Ja det är en senare fråga. 

Nu får ni ha en fin Luciadag. Hej då govänner! 

                                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0