Nästan blida

Bara -6 grader, jag tror jag smäller av. Fastän det var kallare igår, tyckte jag det var skönt när jag var till Ica igår. Men jag har ju varma kläder förstås. Det gick bra att frakta hem grönsaker i lillfilten. Jag vet att det går bra med kylväska, men nu har jag ingen sån. Det enda jag har är en liten plånbok, och det är inte bara att köpa förstår ni. Men det gick ju bra med lillfilten. Får vara glad att jag kan köpa grönsaker, det är ju inte billigt.

Jag skulle verkligen vilja lämna norrbotten. Jag är så himla less att höra hur bra alla norrbottningar är och hur sämst sörlänningar är. I södra Sverige, där jag kommer från, kan dom ingenting. Nej, norrbottning ska man va. Där kan man allt. Förstår alla invandrare som kommer till detta land, och helst till norrbotten. Hur underlägsna dom är. Jag börjar bli hjärntvättad och tror snart på att jag är sämst. Bäst att hålla sig för sig själv och ha kvar lite självförtroende. Och stänga ner t ex Facebook.

Igår såg jag "Veckans brott" och en dokumentär om boxning. Muhammed Ali  mot Joe Frazier. Undrar om Ali är från norrbotten? I alla fall var det intressant, att se så här efteråt. Jag minns alla skriverier på den tiden. Visst hade Ali än stor mun? Klockan 16.10 idag ser jag skidskyttet från det smittade Östersund. Det är på ettan dom visar det. Vad det är på kvällen vet jag inte. Nu är ju "Brottet" slut och har ingen aning om vad som kommer i stället. Återstår att se vad det blir.

Har ingen aning om Matte kommer på mat idag. Han skulle ringa i går om hur det skulle bli. Kommer han så kommer han. Nu ska jag ta en dusch. Tar kanske en promenad på eftermiddagen innan mörkret kommer. Ha det nu så bra, hej då! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0