Tar det lugnt

Då var melodikrysset klart. Fast jag höll på att stupa på Cyrano. Tur att google finns. Min dator blev lite bättre när Matte tog bort en massa cookies. Få se hur länge den står ut.

Jag börjar bli less på den onödiga trafiken här utanför. Nån polis verkar det inte finnas i den här byn. Och det är väl bara jag som bryr mig. Dom andra i det här huset är väl hörselskadade. Eller halvdöda? Ska man behöva köra Storgatan upp och ner nattetid och gasa på som bara den? Dom ska vara glada att jag har tappat orken, för annars vet jag inte vad som hade hänt.

Var till Ica igår men köpte bara jordgubbar för dom hade inget textillim. Fick gå till Konsum där dom hade. Köpte också mjölk, limpa, isbergs, Året Runt och en glass. Ringde färdtjänst när jag skulle hem, eftersom jag har så ont i tån. På färdtjänst var det bara kö och väntan. Fick köa så länge att batteriet tog slut i mobilen. Som tur var kunde tjejen i informationen ringa åt mig. Träffade flera bekanta och fick t o m sällskap av en liten svart hund, Svea, medan jag väntade på taxin.

När jag kom hem var det tid för att börja med maten och när vi ätit och jag diskat såg jag på friidrotten. Löste korsord i min nya Året Runt. Det är alltid så roligt med nya korsord.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Har lagat kudden men jag tror att jag ska sy ett nytt överdrag till den. Kanske jag gör det idag, om jag ids. Kanske jag målar på ett tyg som jag ska sätta på fotpallen. Behövs nytt tyg där.

Vädret är uppehåll och varmt. Men jag tror jag är inne i dag. Läser lite och tar det lugnt. Hoppas ni får en fin dag! 
                                                       ♥Hej då!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0