Jag bara skryter

Jag vaknade tidigt i morse. Var upp och tog medicin och la mig en stund igen. Nu är jag igång, men har inte ätit frukost än. Har god tid på mig för Matte kommer inte till lunch. Men jag måste på affären och köpa mjölk bl a. Ingen sol idag heller. Så tråkigt väder. Bara att ha solen inom sig och tänka glada tankar.

Matte kom till lunch  igår, men jag gjorde ingen pastasoppa utan räksoppa i stället. Hade painriche i frysen som jag plockade fram. Efter lunch såg jag en film som Jocke hade hyrt. Det var "Flickan från ovan", en Peter Jackson-film. Ni vet han som har gjort Sagan om ringen-filmerna. En annorlunda handling var det, men ganska bra. Sen kom Jocke och Matte och fikade. När dom for gick jag och la mig en stund.

Till middag värmde jag en kotlett som jag åt med grönsallad. Såg sen på TV en stund, medan jag löste korsord. Det får inte vara tyst så länge hos mig. Därför har jag TV-n eller radion på, medan jag gör annat. Ljudet håller mig sällskap.

Undrar om Isabel kommer nåt i veckan? Jag skulle verkligen vilja det. Behöver hennes hjälp med några grejer. Bl a klippning och torkning av ytor som jag inte kommer åt. Sen är jag ju glad åt hennes sällskap också, och Alecs. Får se hur det blir med detta.
 
Nu år sockorna klara. Vad ska jag nu sticka? Tål att tänka på. Jag har ostädat ännu. Jag bara skryter om vad jag ska göra, men kommer aldrig till skott. När jag har skrivit färdigt detta ska jag göra kaffe och dricka tillsammans med Finncrisp med ost på. Sen ska jag moppa golvet, lägga upp ett par byxor, äta lunch och gå på affären. Få se vad som blir gjort av detta. 

I kväll ser jag "Kvalster" eller "Seven". Har snart slut korsord, redan. Och det är länge till torsdag då nya Året Runt kommer ut. Nej, nu ska jag göra kaffe, känns sugen. Hoppas solen kommer fram idag! Men ni kan ändå ha en bra måndag. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0