Dåligt visuellt minne

När jag nu är lagom uppretad på min dator, startar jag nu bloggen. Jag (datorn) lider av dåligt visuellt minne. Så här i början på dagen? Jag bryter nog ihop snart, vad det gäller gamla datorer. Skit det samma, nu är jag inne i alla fall.

I går läste jag verkligen. Håller nu på med tredje boken, och Nancy och hennes mamma har flyttat till Uppsala. Vad var det jag sa. Det är i mina hemtrakter boken utspelar sig. Till och med en beskrivning av Kungsängsgatan, där jag bodde innan vi flyttade till Dalby. Inte underligt att jag läser så fort. Men vad ska jag läsa när boken slutar, och ingen mer berättelse om Nancy finns. Fick med en bok när jag köpte Året Runt, Ann Rosmans "Fyrmästarens dotter". En deckare. Får väl läsa den.

Vad hände mer än det i böckernas värld i går. Ja, Matte och jag åt sparrissoppa till lunch. Till middag kom också Jocke och åt. Stuvade makaroner med korv. Och nog såg jag "Hidalgo" igen. Handlar om en häst, en mustang. Vilken häst sen. Sen blev det sängen. För första gången på länge stängde jag balkongdörren innan jag gick och la mig.

I dag ska jag ut en stund och handla lite mat. Solen skiner och det verkar bli en skön dag (om det inte blir för varmt). Matte kommer inte på lunch så jag åt en stadig frukost. Rostat bröd med svart kaviar och skagenröra på. Det har Matte handlat till mig, för att jag skulle få smaka på nåt gott. Och det var gott.

Jag ska ta fram en röding ur frysen. Den ska jag äta till middag. Matte får potatissallad och eventuellt rostbiff. Då får jag den goda fisken för mig själv. Skämt åsido, han vill nog inte ha fisk med ben. Han är av denna generation. Jag är så glad för fisken jag fått.

Nu ska jag kika in en stund på facebook och farmville. Sen blir det en dusch innan jag ska ut. Ha ni en fin dag så får vi höras i morgon. Om mitt visuella minne funkar.
                                                       ♥Hej då!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0