Putsa silver

Ännu en grå dag på gång. Vaknade i natt, med att det kliade fruktansvärt på vänster ben. Gick upp och hämtade Fenuril, och med ett bomullstyg och tången kunde jag smörja benet och foten. Skönt, för sen kunde jag somna om. Att man kan vara så ledbruten att man inte kan smörja in sina egna ben är hemskt.

Var ju på vårdcentralen igår och tog prover inför sprutan, blodvärdet var 123, så det var inte så lågt. Men får väl äta mera blodpudding, eller vad det är man ska äta. Var också på Konsum och köpte mer garn. Jag var ensam vid middagen, så jag stekte en hamburgare som jag åt en sallad till. Såg en stund på "Fångarna på fortet". Sen slog jag över på ettan och såg "Kvalster"," Five days" och en film "Dold identitet". När jag stängde av TVn var klockan nästan ett. "Five days" fortsätter i kväll, så då ska jag se det. Då skiter jag i dansarna i kväll. Det är inget roligt längre, sen dom gjorde om programmet.

Sitter och tittar på Venus, där hon står i mitt fönster. Och tänker på sången som Frankie Avalon sjöng om Venus. Jag köpte en ny liten blomma i går, som passar till min Venus. Önskar jag hade en kamera så ni kunde se. Kanske jag ber Matte om att ta ett kort.

Idag har jag inget särskilt på schemat. Ja, det skulle väl vara silverputsning. Tror jag börjar med den gamla metoden salt och bakpulver tillsammans med aluminiumfolie och kokande vatten. Allt detta i en plasthink, tillsammans med silversakerna. Försöka duger, annars får jag köpa silverputs. 

Det blir nån soppa till lunch idag. Till middag blir det nog lövbiff. Usch, vad tråkigt att tänka på matsedeln. Jag är verkligen dålig på att variera mig.

I går när jag var på vårdcentralen, hittade jag en skiva bland en massa skräp. Det var en snickare som höll på att renovera där. Skivan tror jag ska passa till min  tygmålning. Porös som jag letade efter. Nu blir det en dag med tygmålning. Har ju köpt en ny skalpell, så jag ska göra lite nya mönster. Det gäller att ha saker att göra så man inte försoffar sig. Och snart behövs julklappar. Har ju en kasse med sockor och vantar, men behöver annat också. Kanske det är så att alla är less på mina stickningsklappar. Men vad ska man göra när inte börsen räcker till finare presenter  Och man så gärna vill ge nåt. 

Nu ska jag sticka en stund innan "Emmerdale" börjar. Efter lunch blir det utgång med sopor. Får inte glömma putsningen också. Jag får hoppas att ni får en fin dag. Jag hör av mig i morgon som vanligt hej då!    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0