Röstar på Amanda, för en Rockbjörn

Det skvittrar ute. Alltså inget roligt väder i mitt tycke. Mina leder gillar inte sånt här väder. Men man kan inget göra åt detta. I alla fall har jag ätit en lingongrova och druckit kaffe. Har intagit min medicin, så nu är det bara att invänta dagen och dess äventyr. Klockan 13.40 ska jag vara på vårdcentralen för provtagning. Sen måste jag köpa mera garn. Har börjat på en liten socka, men nu börjar garnet ta slut.

Undrar vad jag ska göra till lunch idag. Nån pasta tror jag. Nu är det slut på sommarlovet och skolan börjar idag. Hua, vad tråkigt, då är ju sommaren nästan slut också.

Jag såg filmen på fyran i går. Den var så där. Mycket dödande, för mycket för min smak. Ikväll börjar fyran med "Fångarna på fortet". Minns när det gick förra gången, då såg jag ju det. Vet inte om jag gör det i dag. Kanske jag läser istället. Det blev inte så att jag ringde till AL i går. Efter lunchen la jag mig, för jag hade så ont i lederna. Jag blev som kvar i sängen hela eftermiddagen, och kände inte för att prata med nån. Däremot röstade jag på Rockbjörnen igår. Mest för att kunna rösta fram Amanda Jensen. Hon är bäst alla kategorier.

Jag har väl inget mer att skriva om i dag. Jag satte upp tavlorna igår. Tänk att jag klarade det. Blev väl in riktigt nöjd med placeringen. Tål att tänka på om jag har nåt annat ställe för dom. Nu ska jag duscha och sen kolla kylen, vad det finns för mat där. Nu regnar det riktigt ordentligt. Jag hör av mig i morgon. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej Jane!

Kikar på din trevliga blogg :)

Kul att träffa dej idag och se du har kvar ditt otroligt glada humör.

Hälsningar Åsa

2010-08-23 @ 15:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0