Längtar efter sprutan

Hallå där! Det kom ner lite regn igår eftermiddagen. Efter en mörk natt är det en grå dag, men inget regn än i alla fall. Men det känns missmodigt när mörkret infinner sig. Men vi har ju ingenting annat att vänta oss. Eller hur? 

I går kom Pernilla och Tova med mitt silver. Så nu är det bara att putsa. Pernilla gav mig två tavlor också. Två tavlor som jag har älskat sen jag såg dom första gången. Föreställer barnporträtt med vackra ramar. Nu är det bara att bestämma var dom ska sitta och sen få upp dom på väggen. Ni kan inte föreställa er, hur glad jag blev.

På kvällen såg jag Anne Lundbergs program på ettan. Annika Lantz var en av gästerna. Jag brukar gilla henne annars, men i går tycker jag hon var jobbig. Detta program går bort för mig. Sen såg jag Morse på nian. Men jag somnade just före slutet, så jag missade vem som var mördaren. Att titta på Morse var helt onödigt och den franska filmen jag började se, var så tråkigt att jag gick till sängs i stället.

Snart ska jag duscha och sen steka upp fläskpannkaka till lunch. I eftermiddag stickar jag färdigt sockorna och börjar på dom nya. Ikväll ser jag kanske på fyran och filmen "No country for old men". Har hört att den ska vara bra. Ringer också till Annalena och får några tips av henne, hur jag kan förbättra min blogg, utseendemässigt. Det är hon bra på, bland mycket annat.

Jag har en jobbig vecka framför mig, med mycket måsten. Provtagning, tvättdstugan, sprutan, surströmmingsfest och fotvården. Hela veckan går åt. Men skit i det! Nödvändigt är det mesta. Vi hörs väl i morgon?
                                                    Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0