Vattenfalls kundtjänst, fy skäms!

Skulle vilja önska er en fin solig dag. För solen skiner i dag också. Men jag är så arg efter att ha talat med en otrevlig, nedlåtande kvinna på Vattenfalls kundtjänst. Inte nog med att man får sitta i kö och vänta på att få prata med nån, nej då ska man bli behandlad som en idiot när man vill veta saker om sin räkning. Dessa räkningar blir jag aldrig av med. Bytte elleverantör men måste ändå betala åt Vattenfall. Dessa 17,20 öre som jag ska betala och elhandelskostnaden, det förstår jag, men den faktiska förbrukningen förstår jag inte. Så nu betalar jag dubbla abonemang, i mitt tycke. Men det är bara att betala och se glad ut, fastän man har mindre och mindre pengar att ta av. Tur att jag har lite hull att ta av också. För det blir ju matkostnaden jag får ta av. Nåt kläd eller nöjeskonto har jag inte i min budget. Utan jag har bara räknings-och matkonto. Så allt som jag köper (t ex Kupan eller garn) tar jag från matkontot. Sen är det bara att skita i att sätta på TV:n, datorn, radion, ugnen, spisen och släcka alla lampor. Leva livet i stearinljus. Livet är stenkul för en värkbruten pensionär.

Som sagt var så skiner solen och det brukar få mig på gott humör. Ska försöka lägga vattenfall bakom mig. Dom är väl inte värd att tänka på. Det blev inget städa för mig i går. Jag stickade i stället. Det nya garnet blev för mycket för mig att undra över. Har nästan stickad en socka i storlek 12 år. Garnet gör att den blir randig och ganska snygg. Roligt!

Klockan tio ska jag gå i tvättstugan och tvätta några skjortor åt Matte. Han har ju svårt att få tvättid i sin tvättstuga, och behöver rena skjortor när han kör taxi. Jag är glad att jag kan hjälpa honom med nåt. Annars är det ju jag som behöver hjälp. Ska en sväng på Ica också. Ska se vad dom har för mat som är utan kolhydrater. Måste gå in på nätet för att kolla vad det är som innehåller kolhydrater. Mer än potatis. Matte säger att grönsaker som växer ovan jord är bra. Alltså kokar jag köttsoppa utan morötter, potatis och rotselleri. Eller hur?

I dag är det surströmmingpremiär. Jag ska äta nästa torsdag på Forum. Man kan ju inte äta surströmming ensam, därför blir det Forum. Förra året åt jag med reumatikerföreningen i Krokträsk och i år med PRO. 
Nej nu är det tid att göra sig i ordning för tvättstugan. Det blir burkköttsoppa till lunch i dag. Hittade en burk i kylen. Det får duga. Vi hörs i morgon, får se om det blir från min nya dator (eller är det Mattes).

Nu blev från den nya, för när jag skulle publicera detta sa den gamla datorn upp sig. Sån tur trodde jag inte att jag hade. När den nya var klar att använda så puff fick den gamla spader. Därför blev min blogg försenad i dag. Nu är jag ännu ovan med den nya kompisen. Men människan är ju en vanetyp.Nu kan jag säga, vi hörs i morgon. 
                                            Hej då!    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0