Fotvård idag

Man kan ju fråga sig varför jag är uppe vid denna tidiga tid. Är det för att solen väckte mig kanske. Det måste vara så. På morgnarna önskar jag att det var mörkt, jag är ju ingen uppe-med-tuppen människa direkt. Ligger gärna kvar i sängen en stund och mår väl.

Skulle ju haft besök av distriktssköterskan denna morgon, men jag har skjutit på detta till i morgon bitti. Ska ju till fotvården kl 15 och före det tar jag av bandagen, duschar och går dit för att få mina stackars fötter omskötta. Det är verkligen behövligt. Får vara utan bandage till i morgon. Det gäller till att prioritera nu. Mina fötter är nog så onda för att jag ska behöva missköta dom.

När Isabel bodde hemma skötte hon alltid om mina fötter. Hon var duktig på sånt, har mjuka händer, om ni förstår vad jag menar. Det var bra när jag hade alla leder i behåll så att jag kunde sköta mig själv och min kroppsvård. När jag tänker efter är nog Isabel den bästa fotvårdare jag haft. Tack för detta Isabel!
                                
I går var jag på Ica och skickade sockorna till Örebro. Kom på att jag skickar dom och samtidigt stickar jag nya som jag också skickar. Är dom för små kan du ge dom till nån som dom passar. Har redan börjat på dom nya, nån storlek större. Här går det undan minsann. Det blev ju ingen TV igår så därför blev det stickning. 

Det var blåsigt i går. Inte kan man säga att det var varmt direkt. Tyckte det var småkallt. Solen värmde då inte och vindarna kylde ner. Tur jag hade tjockjackan på mig. 

I dag skiner solen över hela himlen och dom säger att den skiner över hela norrbotten. Däremot ska det bli mulet på eftermiddagen, säger dom på radion. Tänk att det inte har regnat än, denna vår. Det kanske skulle behövas med lite nederbörd nu, som får det nygröna att spira och titta fram efter denna vintervila. 

Min balkongstädning har bara kommit så långt att jag har burit ner en säck med skräp till soporna. Så fort det blir lite värme ska jag sätta igång och skura trätrallarna. En plaststol ska ut också. Den håller på att gå sönder så det är bäst att kasta ut den innan nån sätter sig på den, och kanske gör sig illa. 

Matte kommer inte till lunch idag, han skulle till Piteå. Jag ska snart äta frukost, för det har jag inte gjort ännu. Gör som en frukostlunch idag. Äter ordentligt nu och tar bara en banan innan jag går till fotvården. Till middag gör jag kassler med ananasskivor och stekt potatis. Till det gör jag en grönsallad. 

På TV ikväll ser jag "Mitt i naturen" på ettan och sen "Rom-en maffiahistoria" på åttan. Sen blir det sängen, den sköna. I morgon är det valborg. Skulle vilja se en eld men dom visar väl nån på TV. 

Ni ska ha en bra dag så får vi höras i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0