Skämmes

Ny vecka, den sista i april. Ingen sol syns ännu i dag. Men man kan ju hoppas. Har en dag full av sysslor framför mig. Ska tvätta en maskin kl 13, sen förbereda middagen innan jag går på Ica och handlar lite. Ska ta en sväng till Kupan här mitt emot, och kolla om dom har en liten matta, som ska ligga utanför balkongdörren Ska också i källaren för att söka en vit korg som jag ska ha på balkongen.

På morgonen duschade jag innan distriktssköterskan kom och la om benen. Det tog ju sin lilla tid, men då blev det ordentligt gjort också. Nu har jag druckit kaffe och ätit en limpmacka med lättkorv på. Färdig för en ny dag.

Såg "Kalla fakta" igår kväll. Man får faktiskt skämmas för Älvsbyhus. I alla fall gör jag det. Känns ungefär som när jag började färdas utomlands, och aldrig talade om att jag kom från Sverige. För att man skämdes för hur svenskar betedde sig utomlands. Inte alla, men dom flesta. Som tur är ska jag ingenstans numer, så jag behöver inte säga att jag kommer från Älvsbyn. Där dom gör fuskhus.

Pratade med Jocke en stund om hur dom har det, Oscar och han. Oscar har börjat med barmarksträning nu. Det blir många kilometer att springa. Att han orkar, men han tycker det är roligt. Pernilla och Tova hade just åkt hem mot Korsträsk.  Såg också "Livet på Laerkevej" på TV, innan jag gick och la mig.

Ska sticka en stund nu innan jag går till tvättstugan. Ingen sol ännu. Kanske det blir solfritt idag. Inget man kan göra nåt åt. Hoppas ni har det lika bra som jag. (Heter det så eller heter det mig.) Ha det i alla fall! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0