Blåser vårvindar

I går blåste det som sjutton och detsamma i dag. Tror till och med att det blåser mer i dag. Jag tror att jag håller mig inne, för det blåser så mycket sand och damm. Inte skönt att få detta i ögonen och näsan. Var på Ica en sväng i går. Köpte mjölk och lite annat som jag behövde. Sen gick jag runt med dammsugarn en stund. Vad mycket sand man drar in från gatan. Till middag gjorde jag en pastagratäng. Det brukar bli gott och misslyckas aldrig. Efter disken satte jag mig med min stickning.

Jag såg "Så ska det låta" på TV. En gammal favorit var med, Magnus Bäcklund, tycker han har en röst utöver det vanliga. Sen slog jag på nian och såg "Frost". Märkte att jag inte hade vilat nåt, så jag blev så trött att jag var tvungen knoppa. Sov till 8,30 i morse. Och nu har jag ätit frukost och väntar på att melodikrysset ska börja.

Till lunch i dag ska jag göra en gryta på mycket grönsaker och fläskkorv. Till middag steker jag upp palt och fläsk. Så är maten planerad för i dag. Ska vila på eftermiddagen och sticka ska jag också. I kväll blir det TV för hela slanten. Bl a "Millennium", skulle ha velat se filmen på tvåan också "Little children" men den kommer säkert på nån annan kanal senare. Vill ju se slutet på "Millennium" när jag har börjat se. Men livet tar väl inte slut pga en film som jag missar.

Ett tips till er innan jag slutar skriva. I morgon bitti sätter ni på radion P4, och lyssnar på "Mannheimer & Tengby", jag tycker det är som underhållande. Tiden är 8.05, P4, söndagar. 

Ha nu en skön lördag, det ska ju bli fint väder över hela Sverige. Om det blåser mycket kan ni ju titta ut genom fönstret, och njuta av solen. Eller sitt i lä. Hej då!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0