Kanske EU-bidrag?

Gud så skönt det var att duscha på morgonen. Skulle ha kunnat vara en timme i duschen. Man blir som en ny människa. Fick mina ben omlagda och sen blev det kaffe och en rostad skinkmacka med sallad. Gott var det. Har fått nån envis torrhosta som är irriterande. Har i alla fall sovit gott.

Matte kommer inte och äter idag, han har annat att göra. Jag värmer upp lite gratäng som blev över i går till lunch och till middag vet jag inte vad jag äter ännu. I går kväll slökollade jag lite på TV medan jag löste korsord. I kväll blir det nog detsamma. Är inte så mycket som jag är intresserad av, som dom visar på TV idag.

Tror jag ska beställa en vårjacka från Cellbes idag, en blå tror jag, kostar 318 kr. Måste kolla igenom mina utgifter denna månad för att se om jag har råd. Jag har ju en röd jack-kappa men den är ca 15 år så jag skulle behöva en ny. Jackan är av parkastyp, som det inte blåser igenom. Skulle vara kul med nåt nytt.

Nu har snart snön försvunnit från balkongen. Just nu är det 6 grader. Halvsoligt eller halvmulet, hur ni vill. Det är i alla fall mest soligt. Ska gå ut på eftermiddagen. Nu kliar det i fingrarna av att få sätta igång med balkongen, men jag tror jag väntar ett tag, för än kan det komma mer snö. Men det är ju inget man önskar.

Undrar om jag ska ta fram dammsugaren i dag. Väntar nog tills jag varit ute. Det följer ju med så mycket skit med rullatorn när man varit utomhus. Tänk om det fanns en vattenslang utanför huset, så man kunde spola av rullatorn innan man gick in. Nu äcklas man av alla fimpar som ligger utanför dörren. Det ska finnas en vaktmästare, men han bryr sig väl inte. Han kanske slänger sina fimpar där också. Minns när vi var i Holland då fastihetsägaren var ute och sopade eller skurade trottoaren varje morgon. Då var det också rent och fint utanför varje hus. Något som dom här i Älvsbyn kunde ta efter tycker jag. Men då måste dom nog få nåt bidrag för det. Kanske från EU, som dom inte vill vara med i. Vad vet jag?

Nu ska jag sticka en stund så då gör jag ett slut här. Ha det nu så bra! Hej då!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0