Bättre Eagles än finska

Samma väder idag också. Klart man blir glad men ändå är jag så slö. Har mest läst och slappat. Hörde på radion i morse att "Dirty dancing"-Patric S. dog i natt. Det var ju väntat efter hur sjuk han varit. Men ändå är det sorgligt. Han har ju kämpat så länge.

 Sen har riksdagen haft sitt högtidliga öppnande idag. Med pompa och ståt, hur orkar dom? Det var utsändning på TV så dom som är intresserade kunde följa spektaklet. Jag trodde sånt där hade försvunnit, men nej inte det. Där sprang politikerna huller om buller och dunkade varandra i ryggen och fjäskade. Så kom också kungafamiljen och då vart det mera fjäsk. Jag såg det inte men hörde på radion och sen visade dom en snutt på nyheterna. Vore det inte bättre att dom höjde pensionerna i stället för att kosta på nåt sånt där. För det är säkert inte gratis.

Gjorde Gulaschsoppa till middag. Så nu är jag så mätt att jag nästan mår illa. Vi åt lite tidigare idag för Matte hade några ärenden att göra. I kväll ska jag se "Superstars" på trean kl 20. Det är före detta svenska idrottsstjärnor som tävlar mot varandra. Efter det blir det "The mentalist". Gissa vad det blir sen? Seinfeld naturligtvis. Jag är glad att jag inte såg det när dom visade det förut. Då kan jag glädjas nu i stället.

Jag brukar lyssna på P4 Norrbotten på dagarna. Nu måste jag stänga av för efter fem är det bara program på svenska. Kan inte det språket så jag skippar det och sätter på en skiva. Vad ska jag spela. Det blir The Eagles, verkligen bra musik. Sen lägger jag mig och lyssnar. Vi hörs i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0