TV för hela slanten

Dagen började molnigt men varmt. Frukost till "Ring så spelar vi", roligt att höra dessa personer som ringer från när och fjärran. Sen blev det melodikrysset som vanligt. Undrar om jag ska vinna någon gång?
Vid ettiden kom Matte och vi åt lunch, bara soppa med bröd. Efter disken la jag mig en och vilade samt läste lite. Naturligtvis somnade jag en stund, skönt.

Sen bar det ut och då tittade solen fram. Satt en stund vid Mixkorsningen och solen värmde så härligt. Gick och handlade lite. När jag kom hem fortsatte jag läsa. Matte jobbar så han ska inte ha nån middag. Därför värmde jag upp lite fiskgratäng som var kvar och åt en hårdbrödmacka till. Och nu sitter jag här och ska försöka skriva några rader till er.

I kväll blir det att se på TV på ettan. Först en svensk film kl.20, "Nina Frisk" heter den, ska vara nåt i stil med "Masjävlar" som jag sett för några år sen. Efter det blir det "Kommisarie Barclay", en engelsk thriller i två delar. Kl. 22.20 underhåller "Robert Plant (från Led Zeppelin) och Alison Krauss (en countrysångerska). Därefter kl.23.05 "Lord of war" en film med Nicolas Cage och Ethan Hawke. Hur länge tror ni jag kan hålla mig vaken? Det beror på underhållingsvärdet. Nån kanal visar väl fotbollsmatchen Ungern-Sverige, vet inte vem. Hur går det för Sverige? Tror dom får svårt mot Ungern. Lilly har namnsdag i dag, så Lilly Bergström på Östermalm i Älvsbyn GRATTIS!! Nu var det allt för denna dag. Ha en bra lördagkväll så hörs vi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0