Nils

Fyra gratulationer idag. Nils heter Joakim, Oscar och Alec. Jag tror att Johan, Isabels man, också heter Nils. Det har blivit lite som ett familjenamn. Joakims pappa hette också Nils. 

Igår kväll såg jag "Uppdrag granskning", ett program som gör att jag blir upprörd, för det mesta. Jag är ju humanist och blir alltid upprörd över orättvisor. Folk är lika mycket värda och ska behandlas med respekt. Folk gör fel och bestraffas men efter straffet ska dom ges en ny chans. 
Sen såg jag "Efterlyst" där man får se vilka idioter det finns. För det mesta är det folk som inte vill stå för det dom har gjort. Dom får också en chans efter sitt straff men återgår för det mesta till brottslighet igen. Vad gör man?
Efter det såg jag en ny serie som heter "Southland", på trean. Handlar om en nyutbildad polis. Ska försöka följa den serien.

Idag skiner solen men det känns kyligt. Snöslasket har fryst fast på gatan, så det ser ut att vara halt. Kollade det när jag var ut och matade fåglarna. Småfåglarna är så roliga. När jag kommer ut, kommer dom och sätter sig på balkongräcket och väntar på mat. Är dom bortskämda, eller va?

Matte skulle köpa sallad till lunch. Det är ju torsdag idag och då brukar jag handla till helgen. Så blir det nog idag också, om jag törs för halkan. I värsta fall får jag väl ta en färdtjänst. Har inte tid med nåt brutet nu, när jag har så mycket med julklappar att göra.

Idag får man veta vem som får nobelpriset i litteratur. Blir lika förvånad varje år. Men spännade för en bokmal som jag. Det finns ju så många bra böcker så det är lite att välja på. På min dator har jag ju ett manus sparat, ska jag skicka in det till ett förlag. Törs inte! Det får nog vara kvar där.

Ska nu sticka färdigt lovikkavantarna jag håller på med. Snart klart så jag kan börja på nästa par. Ni får väl kolla i morgon vad denna dag bjuder på. Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0