Husmanskost

Jag håller kvar vid Västerbottensradion. Det är roligt att höra andra röster och andra idéer. Matte installerade spotify på min dator, så nu har jag en grej till att syssla med. Håller på att göra en spellista med favoritmusik. Bl a Amanda Jenssen, Rod Stewart, Johan Becker och Eros Ramazzotti. Så nu behöver jag inte lyssna på dom finska programmen längre.

Har just ätit frukost. Längtan (limpa) med skinkost och till det kaffe. Tänk att nu är vi inne i oktober månad. Satt ute i solen i går eftermiddag och njöt. I morse var det 8 minusgrader. Hua! Men solen har kommit fram så det blir säkert varmt idag också. Har lagt in en gurka. Jocke kommer och ska äta middag med oss och jag ska göra helstekt fransyska, gräddsås, potatis och grönsaker och det är till det som jag ska servera gurkan. Skulle ha gjort det i går men glömde det. Går väl bra ändå.

Såg finalen i Superstars i går kväll. Den vanns av Patrik Andersson. Jag hade trott att Ingemar Stenmark skulle vinna. Han vann de grenar han ställde upp i men hans lag var för dåliga i vattengrenarna. Så det blev tji. I kväll blir det väl "Morden i Midsomer" om bilden på trean är bättre än i går. Då var den jättedålig och ljudet försvann långa tider. Inte kul då man ser en film.

Snyft, nu är det slut på Seinfeld. Jag vet att det är repriser som jag sett. Men jag har ju inte sett det förut så det var nytt för mig. Jag har kommit att gilla Kramer, George, Elaine och Jerry. Dom är ju så knäppa att man måste skratta åt dom. Jag har ju sett fram mot avsnitten på kvällarna före CSI. Vad ska jag nu göra? 

I går när jag skulle slänga sopor fick jag nästan slag. Det var så mycket sopor att tunnorna var fyllda till bredden. På varje tunna låg det sopor staplade minst en halv meter och runt tunnorna låg det sopor på backen. Det var bara att ställa ner sin påse på backen. Det finns bara tre tunnor plus komposttunnorna. Det har varit fler tunnor. Kanske hyresvärden har plockat bort tunnor, är kanske en kostnadsfråga? Det behövs fler. Har sett folk från Storgatan 5 som slänger sina sopor på vår gård. Tänk om det sätter igång att blåsa rejält då drar soporna ut på byn. Nu har jag lite att syssla med så vi får höras sen. Ha det så bra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0