Kanelbullens dag

Egentligen är det den helige Mikaels dag (Mikkelsmäss). Men en av mina grannar, Hilding 80 år, säger att dom har slopat den dagen. Låter konstigt, men han vet nog bäst. Vädret är inte det bästa, små kyligt och det hänger lite blött i luften. Solen har semester.  I alla fall har jag städat. Dammsugit, dammat och vaskat. Skönt att ha det gjort för denna gång.

Till lunch blev det korv stroganoff och ris. Sen fastnade jag framför TV en stund i Idol-reprisen. Gick sen till Konsum och handlade lite, bl a toapapper. Ibland känns det som att jag äter toapapper. Det är ju jämt slut. Till middag ska jag bara göra varma mackor. Matte ska skynda sig hem för att se fotboll. Själv ska jag sova en stund fram till "Morden i Midsomer.

Hörde på radion i morse att det hade varit halt i natt. Massor av avåkningar hade skett under natten. Många har väl sommardäck på sina bilar ännu. Längre norrut typ Jokkmokk och Gällivare har snö. Hua!

Jag är verkligen trött nu. Längtar till sängen men det är ju inte så avlägset nu. Tror jag ska börja med mackorna nu så är det bara att sätta in dom i ugnen.

Funderar på om jag ska gå i ide, och komma fram i slutet på april. Tänk va skönt det hade varit. Ha det så bra govänner och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0