Sol, sol härliga sol

Ännu en härlig höstdag. Ringde till Reumatikerföreningen och anmälde mig till Tacoskvällen den 6/11. Stickade på nya vantar, blåa. Gjorde en makaronilåda till lunch.

Gick ut i det fina vädret, satt en timme på Storgatan och bara njöt av solen. Sen gick jag på Ica och helghandlade. Köpte en ny Året Runt så jag har korsord att lösa. Glömde köpa presentpapper som jag behöver ha hemma. Det är en sån där sak som lätt blir bortglömt.

Såg på nyheterna om Leksands hockeylag som har fått vaccin före andra. Vilken nyhet det blev då? Och vem bryr sig? Jag har inte vaccinerat mig än och ändå tillhör jag riskgruppen. Bara för att jag inte vill hänga på vårdcentralen och bråka, så vill jag inte missunna andra som får vaccin före mig. Nu funderar dom på att anmäla detta till polisen. Har inte polisen nog mycket att göra? Lägg ner nu! Snälla!

Jag har nyss diskat efter middagen. Ska lägga mig och vila en stund, eventuellt läsa i boken "Räven". Den är så spännande,men jag blir så trött när jag läser, så det brukar sluta med att jag somnar. Men det är skönt att sova en stund.

Har inte kollat på TV programmet för kvällen. Det brukar vara "Criminal minds". Får se vad det blir? I alla fall ska ni ha en bra kväll! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0