Ingen vinst på lotto, blev det

Ny dag och ny morgon. Mina axlar och nacke värker. Det blev ingen blogg i går för när jag fick tid att skriva så orkade jag inte.

På eftermiddagen tog jag mig själv i kragen och gick ut i slaskvädret. Gick först till tygaffären och köpte en stor stoppnål samt två härvor blått lovikkagarn. Sen gick jag till Röda Korset och köpte tre vita babylakan, ett örngott med brodyr runt  och tre fina glas, allt för 50 kr. Lakanen ska jag måla på och sy kuddar av.

Sen gick jag på Konsum och handlade lite. När jag kom hem gjorde jag klimp och värmde köttsoppa till middag. På kvällen såg jag "Livet i Fagervik" på ettan samt en film på kanal nio, "Kung Artur". Jag är ju intresserad av historiska filmer. Vet ju inte hur mycket sanning det ligger bakom, men intressant ändå.

Vad ska jag syssla med i dag då? Börjar med att duscha. Sen har jag stickat färdigt en vante till X men måste sticka den andra också. Sen har jag bara tre till par att sticka. Tänkte göra palt till middag. Gör flatpalt och steker fläsket till. Få se hur det går med min nacke. Skulle egentligen städa också men det får jag göra en annan dag.

I korridoren utanför dörren blänker golvet nybonat. En firma var och bonade govet i söndags och fin blev det. Nu behöver hyresvärden bara ta bort skiten på listerna så blir det jättefint. Helst innan ohyran flyttar in. Säger jag som inte är så mycket för att städa. Men nog är listerna rena i alla fall. Och jag är bra på att se skiten.

På radion pratar dom ännu om den nya influensan. Ingen risk att man glömmer bort att vaccinera sig. Få se när det blir. Tänkte ta det tillsammans med att jag varit på badet, för att kunna åka taxi dit. Göra två flugor på smällen så att säga. Det måste bli en måndag, onsdag eller torsdag nästa vecka.

Det blir kanal fem jag ser på i kväll, TV alltså. Husfruar och bröder och systrar. Rena familjeprogrammen. Blir det nått kul som händer i dag får ni höra det i morgon. Jag vann ju inget på lotto i helgen. Men i går tippade jag stryktips för 22 kronor. Så nu gäller det på lördag. Har aldrig tippat stryktips förut, kanske har jag nybörjartur! Vi får se. Ha det så bra! Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0