Man måste ha "det"

Solen valde att lysa i dag. Ingen värme utan lite kyligt. Säkert halt efter gårdagens regn. Har haft en lat dag. Åt frukost vid datorn och melodikrysset. Sen en dusch.  Matte jobbar så jag har inte lagat nån lunch. Värmde bara upp lite rester. Bäddade rent i sängen och sen la jag mig och läste. Sov en stund och sen gick jag upp och stekte bacon samt gjorde en smet till fläskpannkaka som ska bli middagsmat. Där är jag nu och skriver detta.

I går kväll blev det bara deckare på TV. Barnaby, Taggart samt Tyst vittne. Den sistnämda slö kollade jag bara på. Var så trött att jag höll på att somna hela tiden. Undrar varför jag inte går och lägger mig då? 
I kväll vet jag inte vad jag ser. Kanske Lynley, ännu en deckare. Men han brukar vara så tråkig så jag brukar sluta se. Om man läser böckerna är han inte så tråkig men dom här filmade episoderna är inge bra. Beror nog på skådespelaren. Han både ser tråkig ut och är det också. Han har inte "det" som man säger.

Nu ska jag göra mina naglar fina med slip och lack. Roligt att nåt är fint på käringen. Sen åker pannkakan in i ugnen och sen kommer Matte och äter. Det blir korsord sen fram till TV:n. Vi får hoppas att ni får en bra kväll. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0