Heja Sverige!!


Det var jättemycket folk i går på Konsum när jag var där och handlade. Jag tog färdtjänst dit p g a halkan här utanför. Träffade Anne Rönnbäck och hennes lille son Erik, utanför. Dom hade varit i Sunderbyn och skulle handla innan dom for hem till Lomträsk. Jag har inte sett henne på flera år så det var kul att träffas. Hon är ju tremenning med mina ungar.

Det har varit ännu en solig dag. Men jag har varit inne med min stickning. Det är ju så halt här utanför att jag törs inte gå ut. Tänkte att det skulle komma regnväder så att isvalkarna skulle försvinna. Hade jag haft råd skulle jag ha betalat nån som hade tagit bort isen. Men nu får jag hålla mig inne. Jag har stickat ett par vantar i mindre format. Ska brodera en blomma på varje vante.

I kväll är det fotboll på femman. Sverige möter Danmark i en viktig match. Jag vill inte titta för jag brukar bli på dåligt humör då. Ibland kan jag höra på radion men jag skippar det i kväll. Just nu är det sportsändning på radion, hockey bl a. Skellefteå spelar mot HV, just nu är det 0-0.

Såg en film sent på ettan i går. Det var en film med Viggo Mortensen och heter "A history of violence". Den       var ganska bra. Senare på natten visade dom en film som heter "Ett hus av sand och dimma". Den filmen ville jag se, men den var för sent. Jag orkade inte. Har försökt få tag i boken, men tji. Ska kolla på biblioteket om dom har fått in den. Vet inte vad jag ser i kväll. Blir det Oldsberg på ettan eller Lynley på åttan. Tror på det sistnämnda.

Har stekt kotletter till middag. Kokar potatis till mig. Matte får potatissallad, han gillar det. Jag gillar inte potatissallad utan håller mig till vanlig potatis. Gör en sallad till detta. 

Sen blir det vila en stund innan TV. Önskar er en fin lördagskväll! Hej då! 

Kommentarer
Postat av: Margareta Bäcklin

Väntar på mail från dej!

Ha det så bra. Fd. skolkompis från Långshyttan.

Oldsbergs program var bra.

2009-10-10 @ 22:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0