Alla helgons dag

Det är ju också Halloween, men det brukar jag inte fira. På alla helgons dag brukar jag tända ljus för mina nära. Min  mamma, pappa och bror har ju ingen grav, deras aska är spridd i asklunden, Örebro. Så därför kan jag ju tända ljus för dom även här, numera på min balkong. Och så tänker jag en extra stund på dom. Känns lättare i mitt hjärta. 

Efter melodikrysset duschade jag och sen gjorde jag lunch. Hade köpt grillad karré med potatissallad. Och till det gjorde jag sallad. Jag gillar inte potatissallad så jag uteslöt det. När Matte farit hem la jag mig och läste. Naturligtvis somnade jag. Tog sen fram dammsugaren och gick över golven. Sen regjorde jag porslinet i duschrummet (tvättställ och toastol). Såg en repris på Doobidoo. Nu är det bara att vänta på rätta stryktipsraden. Undrar när dom säger den?

Jag behöver inte laga nån middag idag för Matte skulle väl bort nånstans. Värmer på några plättar och jordgubbar från frysen. Smaskens! Vet inte vad jag ser på TV i kväll, men nåt blir det väl. Verkar bara vara skräckfilmer. Kanske ser en film på DVD:n. Har ju några som jag inte sett förut. Först ska jag lägga in lite musik på spotify.

Hoppas ingen skrämmer er i kväll. Själv låser jag dörren. Ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0