Var är min väska?

Idag är det en minusgrad och det har snöat litegrann. Har inte någon längtan ut direkt. Trodde min väska skulle komma idag, men tji fick jag. Var in på HM:s sida och dom har skickat väskan i måndags som brev. Jag vet inte vad som hänt. Har den inte kommit i morgon får jag väl höra med HM. Väskan är ju betald så jag måste kolla upp  det.

Det blev ärtsoppa till lunch och till middag blir det stekt lax, potatis, majonäs, citron och sallad. I morgon blir det ingen matlagning för mig. Matte åker till Piteå Lasarett på förmiddagen och kl. 18 i morgon ska jag äta tacos med reumatikerföreningen. Känns konstigt att inte laga mat!

Birgit H kom och hälsade på idag och vi satt och pratade en stund. Har börjat på nya vantar i melerat garn, beige-brunt. Satt och nystade fem härvor igår kväll, så nu är det tråkiga gjort. Bara att sticka nu.

Har satt ut fågelmat på balkongen. Solrosfrö, jordnötter, talgbollar och äppelhalvor. Så nu har jag många småfåglar på besök på balkongen. Ganska vilsamt att kolla de små fåglarna när de pickar i sig maten. Skulle vilja ha lite tallris i mina lådor som dom kan sitta på. Men det får väl vara. 

Är ganska trött nu men måste börja med maten. Får sova efter disken. Sen kanske TV-tittande. Alltid ska det väl finnas nått att se på. Har det så bra! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0