Sköna söndag

Vet ni att det finns kvinnor som betalar 100.000:- för en väska. Är det klokt eller? När det finns människor som svälter. Sånt gör mig ledsen. Jag tippade tolv rader på stryktipset i veckan och fick åtta rätt. Hade önskan om en vinst.
Dagen har försvunnit i bl a städning på balkongen. Har försökt ställa i ordning efter småfåglarna. Dom skräpar ner fruktansvärt. Sen gick det några timmar skidåkning när jag såg stafetterna. En timme middagslur blev det också. Och snart är det tid att laga middag. Kyckling med ris. Mitt liv är nog ganska inrutat nu för tiden.

Oscar spelar final i cupen i Umeå. Det går nog bra. Skellefteå vann över HV i går. Bra tycker jag är bra, om än FB - anhängare i Älvsbyn är sur när Skellefteå vinner.
 
Jag blir nog tokig utan bok. Väntar på två böcker från biblioteket som jag har första tjing på.  Hoppas dom blir lediga i veckan.

Ser nåt på TV i kväll. Kanske "John Adams" om än det var tråkigt sist, men det är intressant att se hur det gick till. Nu har vi hunnit till att Jefferson skrev förklaringen. Dom är tretton stater, och dom fajtas mot engelsmännen. Förstår ni vad jag menar? Knappt jag gör det själv.

Baddag i morgon mellan 12-13. Skönt blir det! Nu till grytorna. Ha en fin söndagkväll det ska jag ha. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0