Fars dag

Ja min far är ju borta sedan många år (1986). Men jag tänker på honom ändå, och det gör jag ofta. Jag tackar mina föräldrar för min lyckliga barndom.

Det har slutat snöa nu. Visst lyser det upp med snö på backen. November är ju en sån mörk månad så snön gör att det ljusnar lite. Det är inte så ont i lederna idag. Skönt, och jag har fått sova hela natten.

Har gjort klart alla vantar som ska till mellansverige. Nu är det bara att få råd att skicka dom också. Det här är sista gången jag skickar julklappar och presenter. Det kostar för mycket. Sen får man ju aldrig veta om det kommer fram eller inte. Numera ska jag bara skicka ett kort.
 Nu har jag några vantar kvar att sticka men känner ingen press. Det är ju nästan sju veckor kvar till jul och åtta till nyår. Så efter 2 månader kan man känna att det vänder mot våren. Då livet börjar igen.

Till lunch ska jag göra räksoppa. Visserligen på pulver men jag har tagit fram räkor som jag lägger i soppan. Rostar bröd till det. En riktig lat-lunch med andra ord. Kanske jag dammsuger på eftermiddagen och vaskar av lite. Skulle verkligen behövas. Tur att man inte har så stor lägenhet, det går fort att städa.

Måste fortsätta läsa boken. Den är jättebra. Så då har jag schemat klart för eftermiddagen. I kväll får jag kolla om det är nåt bra på TV. Annars blir det boken igen.

I morgon är det baddag. Det blir skönt. Ta nu och krama om era fäder, ni som har kvar era. Annars går det ju bra att krama om nån annan också. See you later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0