Julgran på plats

Lika trist väder i dag som i går. Varför skulle det bli varmgrader. Det var ju så härligt förra veckan ca 6-7 kallgrader, sol och snöklädd mark. Idag är det mörkt och tråkigt, snön har tinat bort och det är slaskigt och det är inte roligt. Aldrig får man vara nöjd och glad nån längre tid. I dag har dom satt upp granen på torget här utanför. När dom tänder den och gatudekorationerna till advent blir det lite ljusare. Önskar att snön kommer tillbaka och får stanna till efter nyår.

Ishockey i går kväll: Luleå-Skellefteå 1-1. Vet ni att älvsbybor kallar skelleftespelare för kor och tunnbröätare.  Verkar vara lite avundsjukt. Mjölk och tunnbröd är ju gott.

Gjorde en fläskpannkaka till lunchen. Sen la jag mig och vilade en stund. Så skönt att sova och lyssna på musik. Man vaknar och känner sig utvilad. Ska snart steka kotletter till middagen. Kokar potatis och morötter till dom. Fick ett recept på köttfärssoppa på facebook. Den verkade god så det ska jag göra nån dag.

Var in på posten i dag och efterlyste ett paket. Fick veta att det var levererat. Skönt att veta. Jag som har tvivlat på postens leveranser. Och så var det så enkelt som att adressaten skitit i att säga tack.

I kväll blir det att sticka lite och sen se på TV. Det är ju desperata kl.21 på femman och sen brothers&sisters. Såg om Zlatan igår kväll. Zlatan har verkligen slitit för sin framgång och är värd allt han kan få. Såg även fortsättningen om John Adams.

Har väl ingenting mer att skriva om. Har ju en del tankar i min hjärna, men pga att jag är humanist förbjuder jag mig att uttala dom. Bättre att svälja dom.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Annalena

Ops! Om det var mig du menade nu så har jag inte skitit i att tacka för paketet, det är som vanligt fullt upp. TACK ÄLSKADE MORMOR för paketet! Det kom fram som du nog fick reda på. Tack för den söta blusen. Resten är självklart inte öppnade ;) Boken tänkte jag börja läsa så fort tillfälle ges :) Jag behöver verkligen lite flykt från verkligheten. Haha! Jag är ofantligt trött nuförtiden men det kan ha att göra med att vi ska ha barn igen i mitten av April om gud vill och byxorna håller. Ber om ursäkt för att jag inte kontaktat dig om att paketet kom fram, hoppas du inte är allt för besviken på mig. PUSS OCH KRAM!

2009-11-17 @ 19:53:21
Postat av: Jane

Det var inte dej jag menade, utan en kompis i Dalarna. Bra ändå att du hörde av dej. Är tacksam för det. Känns som om jag har mistat en del av min släkt. Kanske för att man börjar bli gammal. Du förstår säkert när du blir äldre. Roligt att ni ska få barn igen. Vad tycker Hugo om det? Ha det nu så bra och krama om ungarna från dej.

2009-11-18 @ 10:04:37
URL: http://flickanmedljuset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0