Att tjäna på bloggen

Igår kväll kom Susanne och hälsade på och som tur var hade jag gjort en hallonkaka. Så vi fikade och spelade skipbo. Hon for hem strax efter nio och då såg jag på TV. Blev inget dansande för mig, jag såg "Southland" i stället. Det blir dans på lördag i stället. 

I dag har jag stickat och lagat lunch, prinskorv och mos. Såg "Efter tio" där dom pratade om bloggar. Tog upp att många var elaka i sina bloggar. Jag tar inte åt mig det minsta, tycker inte att jag är elak. Många tjänar pengar , mycket pengar på bloggandet. En 17-årig tjej tjänar ca 35000 efter skatt/månad. Inte dåligt. Men då måste man ha många läsare.

Gick sen på Ica och helg handlade. Det är inte svårt att göra av med pengar när man handlar. Allt har ju blivit så dyrt. Ska snart göra köttfärssås och spagetti till middag. 

Fick ett roligt brev från Margareta B., en klasskamrat från 50-talet. Bl a fick jag en söt skyddsängel som nu sitter vid min säng. Ett bokmärke (som man sätter i boken man läser, når man gör ett uppehåll), en sidenscarf. Jag har ju målat en scarf nyss, så nu skickar jag den till henne.  Tack vännen för brevet!

Det är hockey i kväll. Tror Skellefteå möter Linköping. Är inte säker men jag har för mig det. Tänk att det är fredag i morgon igen. Vart tar veckorna vägen? I går satte dom upp julbelysningen här på Storgatan, är ju bara två veckor till första advent.

I natt har dom haft mörkerflygövning här över. Dom startade i Vidsel 3 mil härifrån och sen dundrade dom på. Jag störs ju inte av sånt. Sover som en stock. Men jag vet grannar som inte kan sova när det låter för mycket.  Mitt över gatan här ligger en restaurang som heter Tres Corona och det betyder livat på fredag-lördag. Men jag sover, tror att jag inte skulle vakna om än huset ramlade över mig. Det är ju både på gott och ont.

Vi hörs i morgon tror jag. Ha det så bra, hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0