Majsol ler

Idag är det härligt väder, varmt och skönt. Ändå har jag inte varit ute. Ska gå ut efter middagen. Jag har ont axeln ännu och det gör att jag inte känner för att vara ute bland folk. Man blir lite retlig när det gör ont. Känns ungefär som att jag har tandvärk i axeln och så strålar det ner i armen. Hoppas det ger sig snart. Ska ju få sprutan på torsdag, vet inte om det hjälper mot den här smärtan. Skit samma det får bli som det blir.

Nu har jag läst ut boken "Marley och jag". Det blev mycket skratt under tiden jag läste och på slutet blev det mycket gråt. Jag kom ihåg min lilla Emma och alla egenheter hon hade. Det är så synd att ens husdjur inte kan leva lika länge som vi. Emma var en liten svart cocker som vi köpte från en kennel i Vindeln. På de elva år vi hade henne var hon aldrig sjuk Jag saknar henne än idag och kan känna att jag vill gråta när jag tänker på henne. Men jag är glad att jag har haft henne som min hund. Nu blir det att jaga en ny bok för utan läsa kan jag inte vara.

På tvåan på TV i kväll har dom vargen som tema. Ska se dokumentären kl. 20. Kan bli intressant att få en inblick i vargens liv. Annars blir det "Brottet och straffet" på ettan, en bra engelsk serie. Sen är det ju hockey i kväll, Sverige -Schweiz. Få se om Sverige klarar av att vinna, dom andra är ju på hemmaplan. Brukar inte se hockeyn eftersom jag blir på så dåligt humör när Sverige spelar. Kanske ser en stund på slutet om jag  hinner med det. Nu är det tid för mat och sen ut. Kram alla ni soldyrkare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0