Snöväder

Så kom då snön och nu är det vitt överallt igen. Igår satt jag ute och solade och nu är solen borta igen och vita flingor ramlar ner från en grå himmel. Är det roligt? Nej tvärtom. Man skulle vilja krypa ner i sängen under täcket och sova. Appropå sova, så sov jag till 9,30 i morse. Ja egentligen tyckte kroppen att klockan var 8,30. Men det var ju länge för mig.

Har ingen aning om vad jag ska syssla med idag. Mer än matlagning och disk. Jag har ju en massa restgarner. Får väl sticka nånting av det tills jag kommer till affären och får köpa garn till nästa par lovikka.

Jag har en ganska så bra bok att läsa och så fick jag en bok av Matte, "Dexter, dunkla drömmar" av Jeff Lindsay. Matte säger att den är bra. Då tror jag på det.  Det är ganska skönt att ligga och läsa. Det värsta är att jag blir ganska trött, helst när det är dagens väder. Men då är det bara att lägga ifrån sig boken och sova en stund. Härligt när man får sova när man vill.

Imorgon öppnar Kupan mitt över gatan. Måste dit på eftermiddagen och kolla vad dom har. Hoppas jag kan fynda. Har sett i fönstret ett så gulligt litet pelarbord. Men det har jag väl inte plats med, men gulligt är det. Det är ju assietter jag skulle vilja ha och eventuellt äggkoppar. Men det blir alltid nånting jag inte behöver, när jag fyndar. Gamla örngott skulle jag vilja ha. Som jag kan göra fina kuddar av. Men det är svårt att få tag i. Man kan göra fina presenter av gamla örngott. Nu har jag ingen symaskin men kanske jag kan låna en. Annars finns det textillim.

Snart är det påsk. Blir vädret bra kan det vara roligt. Det brukar vara ganska folktomt på byn, dom flesta är väl till fjälls eller i Kåbdalis och åker slalom. Kvar blir några pensionärer och dom som inte har råd att fara nånstans. Jag hörde till den sista gruppen innan jag fick pension. Jag har inte lidit av det. Hoppas på soliga dagar så att näsan får prickar. Men än är det en tid kvar till påsk. Nu ska jag laga lunch.  Ha en bra söndageftermiddag så hörs vi. I alla fall jag.
Kram!!


Kommentarer
Postat av: Helena

Varför har du ingen symaskin? Vem av kottarna har tagit den?

Puss o kram mamsen!

2009-03-29 @ 23:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0