Fredagsnöje

Nu har jag betalat alla räkningar. Usch! Skulle önska att man hade en betalningsfri månad varje år.  Kan inte nåt parti komma med det förslaget. Tänk så mycket roligt man skulle kunna göra då. Nu får man göra det roliga i drömmen.

Idag ska jag tvätta och dammsuga. Till lunch blir det ärtsoppa. Faktiskt har jag köpt färdiggjord soppa, Soldatens ärtsoppa. Den smakar nästan som hemgjord. Annars brukar jag koka själv men då ska man komma ihåg att lägga ärtorna i blöt kvällen före. Och mitt minne är inte som förr. Eller är jag bara lat?

Vad ska man hitta på i helgen? Vädret ska visst inte bli så strålande enligt radion. Jag har ju stickat färdigt dom blåa lovikkavantarna. Jag ska bara brodera blommorna på dom. Sen har jag två julklappar färdiga till jul. Vet inte vad jag stickar härnäst. Skulle vilja sticka fler bäddsockor. Dom är ju så roliga att sticka. Men jag ska kolla bland mina beskrivningar.

Oscar har spelat färdigt hockeyserien. Jag tror hans lag kom trea. Sista matchen spelade dom mot Luleå Hockey. Oscar gjorde hat trick och laget vann.

                                                       Oscar gör mål på Luleå HC
Så glad blir Oscar när han gör mål. Han älskar att spela hockey. Jag tycker han är så duktig. Bravo Oscar!!
Nu ska jag bädda rent i min säng så jag får tvätta lakanen i dag.  En skön fredag till alla bloggläsare.
Kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0