Kylskåpsrengörning

I morse började med att städa i kylskåpet. Det var mycket jag fick slänga, en hel plastkasse. Det blev så tomt så på eftermiddagen var jag tvungen gå ut och handla. Vädret var härligt med sol och värme så jag blev sittande ute en lång stund. Men tala om hur slaskigt det är på gatorna. Det är halt också, så man får hålla tungan rätt i munnen så man inte ramlar. Skulle inte vara roligt om man bröt en arm eller ett ben nu, när man vill vara ute så mycket som möjligt. 

Jag ska göra pannbiff till middag, med mycket lök. Det var ett tag sen jag gjorde det. Men nu blir det. Jag är så dålig på att variera maten nu för tiden. Till helgen tror jag att jag ska göra kålpudding. Det är säkert flera år sen jag gjorde det senast. Och jag tycker det är så gott med gräddsås och lingonsylt till.

Matte är sjuk. Har åkt på influensan med feber och snuva. Inte så kul för honom, men inget man kan göra åt. Det är bara att tacka och ta emot. Jag är glad om jag slipper bli smittad. Jag vaccinerade mig i höstas men man kan väl bli sjuk för det. Ja inte veta jag? 

Grattis Josefin på 13-årsdagen om du nu läser detta. Och grattis Josefins mamma som födde henne för 13 år sen.

Ha det så bra alla ni som läser detta så får vi höras!!!!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Inte särskilt kul att rengöra kylskåp, desto roligare att ha det fullt med god mat :) natti natti!

2009-03-19 @ 01:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0