Pärlor och annat

Jag har aldrig varit så mycket för smycken. Det brukade räcka med några små ringar i öronen. Det har jag slutat med nu. Ja ett tag hade jag två ringar på handen, men det var inte länge. Men så för ett tag sen fick jag lust att ha stora pärlor som armband. Då skickade jag efter stora pärlor och gummitråd, för att göra några armband. I lördags hämtade jag paketet. Pärlorna var då inte stora utan hade en diameter på ca 6 mm. Hm! Hade jag skickat efter fel eller fått fel, på följesedeln stod inget mått. Tur att dom inte kostade en förmögenhet. Får väl göra armband med små pärlor. Undrar om det finns nån affär här som säljer pärlor. Kanske man måste till Luleå. Jag hade ju skickat efter några Wall deco också för att pigga up väggarna med, de hade jag fått rätt, i alla fall. Tala om att man kan bli besviken när man öppnar ett paket och inte får det man väntat sig.

I går skrev jag ju inget i bloggen. Det var så mycket på TV. Skidskytte och längdskidor så hela eftermiddagen gick åt till att sitta och glo. Och så skulle man laga mat också. Gjorde laxlåda i ugnen till lunch och till middag blev det kycklinggryta med klyftpotatis. Matte hade köpt frukt så då gjorde vi fruktsallad till efterrätt. Det tycker jag är så gott.

Nu såg jag att Kupan, mitt över gatan, öppnar den 30 mars. Sen har dom öppet måndag, tisdag och fredag. Ska bli kul att se vad dom har.
 
Nu ska ni få se Freya 4 månader. Mitt yngsta barnbarnsbarn. Visst är hon söt? Ser riktigt fundersam ut. Jag skriver mer sen. Hej då!

                                   

Kommentarer
Postat av: Helena

Ja lilla Freya.. så söt som socker!! Önskar verkligen att vårt land var lite mer runt så man fick se alla lite oftare! Eller så är det vi som är knäppa som bosatt oss så långt ifrån varandra.. Annalena först till skåne, sen jag till Örebro.. suck! Har hemlängtan idag..

2009-03-29 @ 23:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0