Internationella kvinnodagen

Har ni tänkt på så många speciella dagar det finns nu för tiden. Det är kvinnodagar, världsbokdagen, minnesdagar över  terrorism och förintelsen m m. Så har det väl inte varit jämnt eller hur? Ska man hålla rätt på dessa dagar har man det man gör.
 Jag är inte feminist utan humanist. Det betyder att jag är för alla människor ovasett kön, hudfärg, religion osv.  Men visst är kvinnor viktiga men inte viktigare än nåt annat. En del är ju så feministiska att jag vill gråta. Jag har försökt uppfostra mina barn till humanister. Ibland vet jag att det brister men med åren hoppas jag att det blir bra.

Det brister också för mig. Ta igår kväll när Star Pilots blev utslagna av Carolin af Ugglas. Då kände jag mig inte som humanist utan som satanist. Förlåt för det. Som tur är går de elaka tankarna över fort. De var då borta i morse. Satt nog i mina onda fötter i stället. Synden straffar sig själv heter det ju.

På grund av värken blir det ingen bio för mig idag. Får väl se lite friidrotts EM istället. Vi fick ju en guldmedalj igår genom Johan Wissman på 400 m. Så bra han är!!!!

Nu ska jag vila en stund så får vi höras senare. (Det blir väl jag som hörs) Kram till er från mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0