Fredagen den 13:e

Värst skrockfull är jag inte. Men jag lägger inte nyklar på bordet. Jag kan inte tro att det skulle hända mig något hemskt fredagen den 13:e. Men jag utmanar inte ödet heller. Jag tror mera på slumpen och ödet. Jag har bekanta som är så skrockfulla att dom inte stiger ur sängen idag. Men jag tror att ska det hända så händer det om än man ligger i sängen.
Jag är i tvättstugan mellan 13-16 i dag. Få se om det händer mig något där. Skulle inte tro det.

I går började jag sticka på ett par Lovikkavantar i en snygg blå färg. Gjorde en halv vante innan jag såg att de skulla bli alldeles för stora. Så i dag rev jag upp det jag stickat och började om på nytt. Får göra om mönstret lite. Det är ju ganska svårt att sticka med det tjocka garnet, fingrarna vill inte göra som jag vill. Men det går bra med lite tålamod, men fort går det inte. Men jag har ju inte bråttom nånstans.

Hade tänkt gå ut och köpa lite frukt till kvällen men vädret lockar inte precis. Får se hur jag känner det efter middagen. Nu ska jag först klara av tvättstugan och försöka få in en vilopaus. Glöm inte spotta om ni ser en svart katt och gå inte under stegar osv....  Sköt om er så hörs vi i morgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0