Slut på dagsjukvården

Så var det slut på dagsjukvården för denna gång. Det är ju så tråkigt när nånting som är roligt är slut. Ska ju fortsätta med badet åtminstone en gång per vecka och ska fortsätta träffa Susanne. Vi ska träffas i morgon redan för att äta en mjukglass.
Ikväll har en Pelle från SIFO ringt och frågat om frimärken. En riktigt trevlig prick och roligt att få prata med honom. Var in på Blocket och kollade och hittade ett köksbord med vitbetsad skiva och blå ben och fyra blå stolar som jag känner skulle passa så bra hos mig. Hoppas det finns kvar och att jag får köpa det. Det jag har passar bäst i källaren om inte nån annan vill ha det.
Såg en lapp i entren om hyreshöjning. Tycker att det inte var så länge sedan hyrorna höjdes. Finns det inget tak på hyror. Det finns ju tak på allt annat. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Det blir en lugn kväll (när blir det inte det) för mig. Ska se på TV en stund, vad vet jag inte än. Sen blir det natti, natti. Hoppas det blåser mindre i morgon. Måste vara mer i solen nu så jag får nån färg på min kropp. Efter att ha  varit på fotvården i går så känns mina fötter som nya. Riktigt snygga är dom. Slut med kryt, vi höres i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0