Ishockey, hundar och jordgubbar

Nu är vi på väg mot midsommar fast man skulle hellre tro att vi är på väg mot jul. Det är ju ingen ide att klaga men vad ska man göra. Jag är inte frusen av mig men nu tycker jag att jag bara vill ligga under täcket. Hua!!
Jocke ringde  och han och ungarna var på väg att gratta Pernillas farmor som fyller år. Pernilla är i Vännäs på hundutställning med Catrin och Brita. Det är en stor utställning med 500 olika raser, det hörde jag på radion i morse. Finns det verkligen så många olika hundraser? Vilket hundliv det ska vara där.
 
Jocke och ungarna far sen till Skellefteå. Dom har ju husvagnen där och på måndag ska Oscar börja med Skellefteå AIK med  fys. Var in på deras hemsida och såg att Oscar var med i deras lag nu. Det är ju jättekul för Oscar och i höst börjar han skolan där. Jag önskar honom lycka till med framtiden.

Kollade TV programmet och vill nästan gråta. Kanske jag ser en film som heter "Babel".  Har läst ut boken "Stella och Sebastian" den läste jag fort. Var nog inte min stil, det var nog skrivet för yngre kvinnor. Har nu börjat men en som heter "Matilde" och är skriven av Denise Rudberg. Jag kan ju säga att p g a att jag inte har nåt annat att läsa, så läser jag dom här böckerna, annars skulle jag inte läsa detta. Till midsommar måste jag ha nåt bättre att sätta ögona i. 

Hoppas jag får tag på svenska jordgubbar till nästa helg. Jag längtar så mycket och det vattnas i munnen bara jag tänker på detta. Matte ska ju jobba i midsommar så jag vet inte vilka måltider han ska äta. Kanske blir det mycket jordgubbar och mjölk för mig. JORDGUBBAR det bästa jag vet. Jag har en bra tid framför mig om värmen kommer med mina jordgubbar. Till middag blir det lätt, rostbiff, potatissallad och grönsallad. Hej o hopp vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0