En ny dag

En ny dag och en ny vecka. Vaknade med sol klockan 6. Somnade om och sov till 8, gick upp och gjorde kaffe. Satte på datorn och kollade posten, läste Pite-tidningen på nätet. Var in på Facebook och kollade men där hade ingen vaknat än, eller är dom på jobbet? Verkar inte bli sommarväder idag heller, dom varnar för regn på eftermiddagen.

Ska ringa reumatikerföreningen i dag och höra om badtider. Vet vilka tider dom har, men tänkte höra om tider som det inte är så många i bassängen på samma gång. Behöver svängrum när jag plaskar på i vattnet. Fredagar mellan 14-15 skulle passa mig ypperligt.

Igår blev vantarna klara så nu är jag utan stickning igen. Måste nu göra nåt i restgarner för just nu har jag inte råd att köpa garn. Hade så mycket räkningar denna månad. Maj-juni är värsta räkningsmånad varje år. Undrar varför dom klumpar ihop sig just då.

Tvättade i går och när jag kom i tvättstugan hade nån hällt ut tvättmedel över golvet, såg inte klokt ut. En del har konstiga helgnöjen. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Kanske ta en tur ut i den vackra natur. Om jag kisar ser jag inte skräpet som Älvsbyborna kastat.

Ska snart förbereda lunchen, det blir spagetti och köttfärssås. Till middag har jag inte en aning om vad det blir. Kanske fläskpannkaka. I kväll vet jag inte om jag ska se TV, måste kolla vad dom visar. Det brukar vara mycket repriser på sommaren. Tråkigt! Tur att det finns radio. När jag fått ordning på balkongen och satt blommor där kanske man kan sitta där och kolla om det händer nåt ute. Kanske man måste ha munskydd så man inte andas in alla avgaser och damm. Verkar inte så nyttigt. Måste nog köpa en whiskey först. Om det nu är nyttigare. Nu ska jag sluta svamla och gå i köket. Vi får höras senare. Hola!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0