Lördagsmys

Då var melodikrysset löst och duschen väntar. Vilken tråkig midsommarkväll jag hade. Det enda roliga som hände var att Jocke ringde. Dom är ju i Skellefteå och Oscar och Tova hade badat, brrrr.
Jag såg "Billy Elliot" på TV säkert för femte gången. Men den är lika bra varje gång. Läste sen ut boken jag har och löste några korsord samt åt upp jordgubbarna som var kvar. Sen vart det natti natti.
 
Och så blev det lördag morgon. Kommer ihåg lördagmornarna när vi bodde i Örebro och pojkarna var små. Då åt vi frukost tillsammmans i min säng, spelade kort och löste melodikrysset och bara myste. Sen åkte lakanen i tvätten och jag bäddade rent. Det var en bra början på helgen. Skulle vilja ha tillbaka den tiden.

Idag ska jag inte göra nåt särskilt. Om vädret tillåter går man ut en sväng. Kollade TV programmet för ikväll och det gjorde mig inte hoppfull om lördagsnöjet. Det är tur att man har lätt för att sova. Ska kolla i min låda med filmer om jag har nån som jag inte sett, tror att det är så.  Annars har jag några böcker som jag inte har läst.

Det blir kräm och mjölk till lunch idag. Enkelt och lättuggat. OK mina vänner vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0